Nimi: Joel
Pvm: 8.3.2010
Teksti: Olin tosiaan päiväristeilyllä 8 päivä maaliskuuta Viking xprs. Ja matka kummpaneina oli mun äiti ja sen mies ystävä. Meillä oli B-4 hytti.
 Noniin nyt aloitan matkan kulun. Laiva lähti katajanokasta kello 11.30 maanantaina. Lähettiin eka etsmiään hyttiä ja löytyi helposti. Ja oltiin siälä hetki. kunnnes mentiin vähän katteleen paikkoja.
 Mutta nopeesti mentiin syömään buffetiin kun ruoka oli kello 11.45. Ruoka oli ihan hyvää niinkuin juomat. Siälä Buffetissa meni sitten loppu aika. tai no hytissä oltiin hetki ennen laivan saapumista satamaan.
Ja sitten jotain 10 minuutin päästä mentiin tallinnaan. Siä meni jonkin aikaa. käytiin vaan siinä sada-marketissa. Ja kun oltiin laivassa niin mentiin hyttiin. Niin ja Sada-marketista ei tullut oikeen mitään mukaan yks paita ja karkkia.
Sitten mentiin ostamaan laivan kaupasta kaikkea kivaa.
Sitten käytiin hytissä. ja suunnattiin tanssi pavilijonkiin. (laiva oli viä satamassa) Tanssi pavilijonkin baari mikko oli hidas ja hiljanen. !
 Tanssi pavilijokin jälkeen mentiin hyttiin.a sitten blue deliin syömään jotain kevyttä. Sitten viä bubiin ja hyttiin ja laiva oli jo satamassa.
OLI KIVAA!

Lisää omasi!

 
© Teemu Pohjalainen 2009-2010 - Maili: tip100[ät]gmail.com - - Keskustele Ylläpitäjän kanssa - Bookmark and Share